Kjipe avsløringer

For tiden går det en del ulike realityprogrammer på TV hvor deltakerne konkurrerer og skal utstemmes. Av disse programmene følger jeg hovedsakelig med på “Anno” (for kosens skyld) og “Kjendis-Farmen” (i utgangspunktet fordi det var en del drama der inne, men det forsvant jo med Kari Jaquesson… Så nå ser jeg også på dette for kosens skyld, dessverre. Og grunnet den manglende dramatikken har jeg blitt avhengig av “Geordie Shore“. Igjen. Takk for det, Kari!), men siden jeg er særdeles urutinert klarer jeg aldri å benke meg foran TV-skjermen når disse programmene har sendetid.
I gamle dager (…) gikk jeg ofte glipp av det ene programmet etter det andre, men takket være opptaksfunksjonen på TV-boksen får jeg fulgt med på det meste nå om dagen, og spesielt nå som jeg er arbeidsløs (den boksen er perfekt for TV-slaver. Før ble det mye random switching og glaning på kjipe program, men nå er TV-tittingen tilnærmet optimalisert siden man alltid har noe interessant på lager). En annen fordel er jo også det at man kan spole over reklamene! Yeay! Mer tid til hjernedød TV!

Det hender selvfølgelig at vi ligger litt etter, eller at vi ser på noe annet når det er duell i “Anno” eller tvekamp på “Kjendis-Farmen”. Som kvinner flest liker jeg å multitaske, så det er sjelden jeg sitter å bare ser på idiotboksen. Jeg løser gjerne kryssord, skriver litt på bloggen, spiller Tapped Out, plukker meg i nesa OG surfer på internett samtidig. Og så sitter man der da, scroller nedover avisa og så BOOM. “Kari Nordmann slått ut av Farmen” HVA FAEN? Jeg kikker på klokka, det er knapt sekunder siden programmet var ferdig på TV, og så blåser avisa ut enten vinneren eller taperen med en gang.

Går det ikke an å pakke det inn?!? Sånn for å holde litt på spenningen for alle oss som IKKE rakk å se sendingen live? Kan man ikke bruke alternative overskrifter “se hvem som ble slått ut av Anno!” eller “denne kjendisen gikk på hodet og ræva ut av Farmen”.
Men NEIDA! Her skal man gi detaljert beskrivelse av hvem som gikk ut med fullt navn OG bilde.
Diskresjon, please! Noen av oss henger faktisk litt etter her i verden.


Lothepus fra Fjorden Cowboys henger med i Kjendis-Farmen enda.
Kjeften hans er med på å gjøre programmet interessant. 

7 kommentarer
  1. Kjendis Farmen, en del kjente fjes som via TV2 håper på en ny vår i Se og Hør. Og jammen fikk de særbehandling, en smuglet med seg inn en mobil, en annan avtale om tobakk. For min del er slike program en fin link som sponsorene tjener fett på via kjendisene som er med. Det ene drar det andre med seg.

  2. Helge: Ja, kjendis-farmen kan ikke sammenlignes med andre reality-program. Der gir de kjendisene særbehandling for at de skal gidde å stille opp, så jeg ser mer på dette programmet for å se hva kjendisene driver med enn hvordan vanlig mennesker overlevde i gamle dager.

  3. Nerdinnen: Ja, han skapte jo litt furoe da han valgte Lars som andrekjempe, men Lars fulgte liksom ikke opp med dramatikken bortsett fra å bli litt furt. Så Jarl ligger godt an når det gjelder å være dramatisk. Skal sies at jeg ikke har sett de siste episodene, men jeg vet jo fortsatt hvem som har blitt sendt hjem da 🙁

   Men takket være dette innlegget drømte jeg forøvrig i natt at jeg var med på Farmen og Jarl stjal masse smertestillende av meg, så underbevisstheten min har også vært oppmerksom på den fyren der!

  4. Du vet du begynner å bli gammel når du begynner å skrive “I gamle dager…”. Forøvrig, om det skulle være av interesse, så har jeg ikke sett et eneste minutt av verken Kjendis-farmen eller “vanlig-farmen”, og heller ikke andre program med “kjemper” og “utslåing” eller drama. Høres nok ut som en utrolig vrang, gammeldags og sær type….men…MEN, DET ER JEG JO!!!!

  5. Ene og alene på grunn av dette innlegget her, samt at du faktisk har kommentert bloggen min i dag (xD) så skal jeg vurdere å gi deg min støtte hvis du av en eller annen grunn velger å stille til valg en eller annen gang i fremtiden!
   For.. Jeg skjønner jo at media må skrive om disse tingene, men jeg er akkurat som deg helt enig i at samtlige valg av overskrifter som har blitt gjort når det f.eks kommer til diverse tv-serier er ekstremt unødvendige og noe dårlig gjort ovenfor de som ikke har rukket å se de spesifikke episodene selv enda..
   Vet du hva jeg tenker nå.. Skal vi slå oss sammen, gå gjennom alt som finnes av nettaviser og ta tak i hver eneste sak som har blitt publisert med slike overskrifter de siste 10 årene, finne ut hvor forfatterne av disse overskriftene bor, kidnappe de, forså å kile-torturere de under føttene til de lover å ALDRI noen sinne lage så ødeleggende overskrifter igjen??

  6. Aylar Von Kuklinski: Hehe, vettu, jeg har faktisk tenkt på lignende… Spesielt i sladrebladene hvor en eller annen journalist sitter å disser en kjendis fordi de ikke ser helt perfekte ut.. Da frister det å google vedkommende og påpeke deres egne feil, for de er neppe perfekte selv.. Men så var det jo det med at mobbing neppe stopper mobbing….

   Men ødeleggende og misvisende overskrifter er så absolutt noe man burde ta tak i, det er i grunn ødeleggende for nyhetsbildet og ødeleggende for leserne. Og særskilt irriterende med den rasen som KUN leser overskrifter og kommenterer deretter….

   Tja… Kanskje jeg skal vurdere en politisk karriere… Kan jo ikke være sååå vanskelig. Trump klarte det jo!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg