Life ATM

Life ATM is completely dull.
Det skjer ikke så mye bortsett fra at jeg har fått en fucka døgnrytme, ser mye på TV, freser i kommentarfelt og sliter med forstoppelse.


At jeg er lat og tiltaksløs er ingen overdrivelse.
Denne t-skjorta var en gave fra kjæresten.

Neida. Jeg har faktisk tatt i et par arbeidstak siden samboeren er selvstendig næringsdrivende og har trengt hjelp til å sortere fjorårets regnskapsbilag. Hele januar har stort sett gått til dette og nå begynner det endelig å falle på plass i regnskapssystemet hans, så jeg ser frem til å begynne å leve litt igjen. Være sosial. Bortsett fra samboeren, mamma, søster’n og ei venninne så har jeg knapt sett et annet menneske på flere måneder. Det er like før det begynner å svirre rykter om at jeg er død og begravet i hagen.


Vel. Jeg ser faktisk litt død ut om dagen.

Til helga får vi forøvrig skrudd opp de siste taklistene, og jeg kan endelig bære inn kontormøblene mine og pakke ut av de utallige eskene som står stablet rundt omkring i huset. De eskene får det til å se ut som det bor hoarders her. Samboeren stikker også på sydenferie til uka så jeg full frihet til å dekorere huset som jeg vil. I mange forhold er det kanskje en selvfølge at hunnkjønnet tar seg av slikt, men samboeren er kunstner og mener han har en viss estetisk sans som gjør at han kan bidra sånn interiørmessig. Det er mulig han har noe fornuftig å komme med på det området, men jeg pleier egentlig ikke å høre så godt etter når han prater.

I tillegg til å rydde ut av eskene skal jeg også henge opp gardiner, bilder, handle litt møbler og vaske ned hele huset. Til sistnevnte har jeg selvfølgelig ringt Mamma for hjelp siden jeg lider av klutenallergi og vaskeangst. Her om dagen gikk det et skrukketroll i gangen, et fascinerende lite leddyr, men samboeren mente det hadde flytta inn fordi det er så møkkete her. Selv mener jeg det skyldes vinteren og at skrukketrollene trekker inn i huset fordi vi ikke har noen kjeller.
Uansett så tapte jeg diskusjonen siden det faktisk er møkkete her. 

Men bortsett fra å dagdrømme om interiør og gjemme meg for kjæresten hver gang han begynner å snakke om vasking, så går jo dagene. Som nevnt innledningsvis har jeg fucket opp døgnrytmen min, så jeg er en zombie på dagtid og lys våken på nattestid. Det er forøvrig dølle TV-program på dagen som gjør meg trøtt, og spennende filmer om natten som holder meg våken.
Men sånn ellers så prøver jeg å dytte i meg mest mulig smelta ost i håp om å få løst opp forstoppelsen. Og har fått en ny avhengighet; Forest Fruit te.

To be continued.

4 kommentarer
  1. Forstoppelse er noe dritt men håper det løsner seg. Drar samboern på ferie uten deg, drar vel på jobb da eller? Masse papirarbeide blir det når regler skal følges. Skattemyndighetene ser deg uansett men slik er det. Ellers kommer sannheten fram fra Farmen kjendis litt etter litt, noe som vg og kjendispressen tjener på.

  2. Helge: Hehe, ja får håpe det løsner snart 😀
   Nei, han skal ikke på jobb, det er mer helserelatert. Han ville helst ha meg med, men av diverse årsaker kan jeg ikke dra for øyeblikket. Men han fikk heldigvis med seg en kamerat som reisefølge.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg