Det er min dag i dag!

I morgen kommer samboeren hjem fra ferie, og i går sendte jeg mamma hjem etter å ha tilbragt den foregående uken sammen med meg. Det betød at dagen i dag var min! Jeg var helt alene og kunne derfor gjøre akkurat som jeg selv ville. 
Først våknet jeg rundt 07:00 om morgenen, men slapp en fis (ganske imponerende siden jeg fortsatt sliter med forstoppelse), snudde meg rundt og sov videre til 11:00. Deretter sto jeg opp for å jobbe litt (les: sende meldekort) før jeg lagde meg en skikkelig sunn frokost:

Etterfulgt av dessert:

Og dårlig samvittighet… Så jeg måtte ut å gå en tur for å døyve den vonde følelsen. 

Noe av formålet med gåturen var egentlig å skaffe mer mat. Jeg gikk innom matbutikken og kom ut med noen bakevarer, sjokomelk, fiskesuppe, pasta formaggio og fiskepudding. Egentlig langt mindre mat enn jeg fryktet på forhånd, så jeg var i grunn meget stolt over byttet mitt. Handleturen ble heller ikke så dyr som først antatt, så det var igjen en slant med kronasjer som kunne brukes i salgshylla på Nille. 

Etter shoppingen fortsatt jeg vandringen rundt på Åssiden og nøt det fine været med et godt soundtrack på øret:

– Aurora “Running With the Wolves (Pablo Nouvelle Remix)
– Darkthrone “Circle the Wagons
– Dark Tranquillity “Encircled
– Fever Ray “If I Had A Heart
– Fugazi “Waiting Room
– Kate Tempest “Europe Is Lost
– Nirvana “Love Buzz
– NOFX “Bob
– NOFX “It’s My Job To Keep Punk Rock Elite
– NOFX “Soul Doubt
– NOFX “What’s the Matter With Parents Today?
– Selah Sue “Crazy Vibes
The Hives “The Hives Are Law, You Are Crime
– Tyler, The Creator “Yonkers

Den varme sola mot huden gjorde at jeg begynte å kjenne et savn etter sommer og brunfarge, og i tillegg så var jeg ganske sjalu på den solbrune samboeren som jeg skulle hente på Gardermoen dagen etter, så på veien hjem hoppet jeg innom solstudioet:


Takk til picmonkey som gjorde dette bildet presentabelt…

Det hjalp egentlig ikke noe særlig på den bleike kroppen min, men det var ganske digg å bli kokt i 15 minutter. Selv om sola er falsk og neppe gir noe tilskudd av D-vitamin, så føltes det fortsatt som en liten energiboost. Nok til at jeg fikk tatt fatt på noen huslige oppgaver da jeg kom hjem som å brette klesvasken, rydde kjøkkenet og sette frem litt pyntegjenstander. 

Og så var det på tide å dytte i seg litt mat igjen, men i motsetning til frokosten så ble lunsjen/middagen en anelse sunnere med to knekkebrød med fiskepudding og kaviar (hvis man ser helt bort i fra bakevarene til dessert…). Maten ble fortært foran TV’en mens jeg så på “Iron Man 2”.
Planen om å bruke dagen til å gjøre noe eksepsjonelt for min egen del begynte å se dårlig ut ettersom kvelden kom og mørket senket seg. Egentlig hadde jeg litt lyst til å gi meg selv en liten make-over ved å farge hår, vipper og øyenbryn samt fjerne overflødig hår andre steder på kroppen, men jeg var redd for å sette i gang noen fargeprosjekt alene i frykt for å rote det til, og hårfjerningen datt ut siden det krevde en viss form for nakenhet og jeg var fortsatt litt satt ut av speilbildet som møtte meg inne på solstudioet. Vi har enda ikke satt opp noen speil hjemme som viser helfigur, og jeg kjente at det er en livsløgn jeg fint kan leve videre på…

Isteden så fikk jeg tømt PVR-boksen for diverse opptak, som “Ingen banker RBK”, “The Walking Dead” og “Geordie Shore”. Og skrevet dette innlegget her. What a day!
Viste seg at den ble som hvilken som helst annen dag.

6 kommentarer
  1. Det var litt av en dag med musikk på øra og sola som skinte til ære for Kongen som ble 80 år i dag. Gratulerer til han – flagget i hele dag. Og i morgen kommer din samboern igjen så da blir det sikkert mye god drikke kjøpt i syden samt god mat. Fin pynt til heimen det der, har sans for slikt noe, det er pynt som kan brukes en sjelden gang. Nå blir det kveldsmat her før drømmeland blir fakta.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg