Usexy med jenter som griner

Da er endelig (?) Paradise Hotel i gang igjen, og selv om jeg elsker drama på TV-skjermen så begynner jeg å innse at dette antakelig er en av de siste sesongene jeg kan se det elskede og forhatte TV-programmet. Da flere av deltakerne ble presentert på den sedvanlige “sexy” måten hvor de dynker seg selv i vann eller prøver seg på (u)heldige stillinger, var jeg nødt til å snu meg unna for de så så unge ut at jeg følte meg nesten litt pedofil av å se de i en slik setting. Det var også litt skuffende å innse at jeg virkelig begynner å bli gammel, men på en annen side, det er kanskje ikke så ille at alderdommen fører til at jeg må holde meg unna Paradise Hotel. Det finnes verre ting liksom. 

Men det er ikke bare de alt for unge kroppene som gjør at man skjønner at her begynner aldersspennet å bli litt for stort, jeg kan ikke akkurat relatere meg noe særlig til deltakerne. Man himler jo litt med øynene og tenker “herregud, for noen idioter”, før jeg kommer på at dette er folk i slutten av tenårene og begynnelsen av tyveårene, den alderen hvor jeg var mest idiot sjæl. Så de er tilgitt for den, men det er kanskje på tide å trekke seg tilbake og la ungdommen få være ungdom i fred.

Vel… Ikke helt enda. Jeg må jo få lov til å lufte noen irritasjoner over årets sesong, som da det var utstemming, en av de “kule” gutta røyk ut takket være “bestekameraten” sin noe som førte til at alle guttene ramlet ned i en orgie av tårer og snørr, til jentenes store irritasjon. De syntes det var skikkelig usexy av gutta, men til jentenes forsvar så var ingen av de spesielt begeistret for den “kule” gutten som gikk ut (jeg vet faktisk ikke hva de ulike deltakerne heter… Det er ganske uvanlig til å være meg) så det kan ha vært årsaken til at de ikke hadde særlig medfølelse. Men det gikk jo knapt en uke før de selv måtte sende ut et (irriterende) kvinnemenneske og jaggu begynte ikke både snørr og tårer renne i strie strømmer. Ikke ble de beskyldt for å være usexy og trøst fikk de av gutta også, selv om ingen av de så ut til å være like hardt rammet av exiten til dette kvinnemennesket. De fant henne visst like irriterende som meg. Men jentene føler vel at det er mer innafor å grine som jente da.

 Til årets castingansvarlig må jeg forøvrig sende en gigantisk WTF (what the fuck? Vet ikke om den “ungdommelige” sjargongen blir brukt i dag). Igjen så kan det være alderen min som snakker her, men er ikke årets Paradise-gjeng sykt kjedelige? Jeg trodde liksom dramatikken skulle øke for hvert år, men det skjer jo ingenting der inne. De hadde en fyr som var i overkant opptatt av å spille spillet, men han ble så taktisk at han spilte ut seg selv. Til min store glede, for han var jo like irriterende som… Vel, alle de andre der inne. Selv alle de som ikke gjør noe særlig ut av seg er irriterende fordi det er så mange av dem, og det skjer ingenting bortsett fra disse oppgavene de får av produksjonen og reaksjonen deres er like overraskende hver bidige gang “Hva?! Et brev?!? Nå?!”.
Det skal sies at de har gått på noen smeller hvor de har overanalysert alt og prøvd å gjøre sitt beste for “spille spillet” og løpt rundt som noen forkvaklede høner for ingenting, men det er stort sett bare slitsomt å se på. Man vil jo se folk krangle, være sjalu og kjefte på hverandre for helt opplagte ting som vi hjemme kan le rått og brutalt av. Jeg trodde liksom man kunne forvente seg mer av folk som er seg selv 110%. Men de er jo 110% BORING. 

De som klipper og limer dette programmet skal ha ros for at de forsøker å fremstille gjengen så fargerik som overhode mulig. I år har de klippet inn flere feil gjøres bak kamerat enn tidligere (tror jeg?), rett og slett fordi gjengen ikke klarer å drite ut seg selv nok i beste sendetid. Men man kan jo se det positive i dette, hvis denne gjengen er det verste de har klart å grave frem av norsk ungdom så lover det på mange måter godt for fremtiden. Til landet vel og merke, ikke Paradise Hotel.  

For min egen skyld og and PH-fans så håper jeg dramatikken øker. Dette er ikke Anno, hvor formålet er “kose seg”, lære samarbeid og skaffe seg venner for livet. DET SKAL VÆRE STIKK MOTSATT! De to siste gangene som holdt jeg på å sovne foran TV’en. Skjerpings TV3!


Foto: TV3
​Behind the scenes-mannen Halvor! Kom igjen, mann.
Pump ut the drama!

2 kommentarer
  1. Paradise Hotel – en haug med folk som vil bli kjendis via kroppen sin, spiller på sex. Og det er alltid en eller annen som ryker ut – mine tanker går til familien – de som blir igjen kan feste, bade, krangle og ha sex med flest mulig. Drar heller på kino enn og se på denne klistererotiske greia der.

  2. Helge: Dramatiske filmer orker jeg ikke, men å se på andre mennesker real-life drama er mye bedre. Og sånn sett billigere også.
   Dessuten tror jeg paradise-deltakelse var med ødeleggende før, nå er de bare ne av mange og nyhetsverdien forsvinner raskt. Selvfølgelig, det kommer litt an på hvor mye faenskap de klarer å gjøre på tv. Med den gjengen her ser der minimalt ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg