Ting som irriterer

Selv om jeg for tiden befinner meg i en slags tilstand av zen, finnes det fortsatt ting som irriterer meg. Ikke så mye som før, så disse punktene måtte faktisk graves frem fra det gamle bloggarkivet mitt. Men helt ærlig så er nok den eneste årsaken til hvorfor jeg ikke er så irritert nå om dagen det at jeg er arbeidsløs og dermed mindre stresset i det daglige. Med andre ord så har jeg egentlig ikke blitt en bedre person, faktisk, det stikk motsatte siden jeg nå snylter på samfunnet mens jeg ligger på sofaen og fiser.
Men selv om den zen-aktige tilstanden min er midlertidig så er irritasjonene like reelle. Noen av de er av mindre betydning, mens andre er helt nødvendige irritasjoner. Du skjønner forhåpentlig hvilke det er. 

Bildører
Bildører som ikke vil holde seg oppe. Hva er greia? Du åpner døra, stikker ut beina for å gå ut og *BAM*. Døra smeller plutselig igjen over beina dine. 

Bilkjøring
Folk som på død og liv skal kaste seg ut foran deg i trafikken for å så kjøre dødssakte. Hvis du ikke har planer om å holde fartsgrensa, så behøver du ikke på liv og død ligge helt foran og skape kø.

Jeg skjønner heller ikke folk som kjører mellom 60 og 70 km/t, men akkurat når de kommer til forbikjøringsfeltene (eller dugelige strekninger for forbikjøring) så øker de farten til 100 km/t isteden for å la alle de irriterte bilistene bak komme seg forbi.

Egentlig så skjønner jeg veldig lite av andre bilister enn meg selv. 

Homofobe
Man må virkelig være usikker på sin egen seksualitet for å ha problemer med homofili. Hva voksne mennesker samtykker til å gjøre i senga er virkelig ikke andre folks business. Det finnes verre ting, som idioter som voldtar og eklinger som forgriper seg på barn. Det er sjukt kvalmt å høre på f.eks religiøse ledere som fordømmer homofili fordi det ikke er naturlig, men så mener de at incest og voldtekt er en del av Guds plan (typisk “argument” som dukker opp hos enkelte abort-motstandere). Hvis det virkelig finnes et hælvete så håper jeg det er et eget spesielt sted der nede for tullinger som klarer å lire av seg sånn “logikk”.

Pelselskere
Sorry ass, men “de er født i fangeskap” eller “hva med kjøttproduksjonen” holder liksom ikke. Du kler deg i døde dyr for å se pen ut!

Pratsomme folk
Folk som snakker hele tiden.
 Og da mener jeg ikke snakkekicket som vi alle får med jevne mellomrom (mine skjer i kombinasjon med alkohol), men disse slitsomme menneskene som snakker non-stop. Og de slipper faen ikke andre folk til heller, og det er de samme menneskene som også elsker å spore av i sine egne samtaler. Så en historie som egentlig handlet om en kjøretur fra Asker til Drammen inkluderer plutselig hele sykdomshistorikken deres, slektstreet og hva de spiste til middag forrige uke.

Og hva er greia med folk som tror det er passende å innlede en samtale når jeg sitter og peser på en ergometersykkel med en puls på 200?  

Rasister
Seriøst, ingen av argumentene dine er gode nok til å unnskylde holdningene dine.
Faktisk, de er så dårlige at de ikke en gang kvalifiseres som argumenter.
Du er bare en hater.

Telefonbruk
Folk som snakker HØYT i telefonen under middag/lunsj o.l. 
Det er IKKE greit. Skal man snakke i telefonen mens folk spiser så kan man gå et annet sted. Faktisk, det er ikke kult å høre på andre folk skrike inn i et telefonrør uansett hva man driver med. 

Telefonselgere.
Forpulte jævla gribber av noen idioter.
Jeg sa NEI. Hvilken del av NEI forstår du ikke? Jeg gir faen i om jeg får 30, 40 eller 80% avslag. Hvis jeg ikke har bruk for produktet så er det bortkasta penger uansett hvor billig det er! FAEN.

Tunneler uten radiosignaler
Burde ikke være mulig. Vi lever i 2017!

/partially repost

3 kommentarer
  1. Hmm, tror kanskje det er like greit da at vi ikke har møttes face2face enda, for jeg anser ihvertfall meg selv som en som har veldig tendens til å snakke nonstop når jeg først er ute blant andre. Blant annet fordi jeg omgås folk såpass sjeldent, så når jeg først treffer noen så er det gjerne mye som skal ut, og ehm, så har jeg add xD
   Apropos telefonselgere var det noe jeg særlig kunne irritere meg litt over før. Men så var det noen som nevnte noe en gang som fikk meg til å tenke litt annerledes på det. Og det er at det helt sikkert er en del av de som jobber som telefonselger som først og fremst har den jobben fordi de har slitt med å finne jobb noe andre sted. Og det er nok et poeng, for telefonselger er nok ikke akkurat noe spesielt mange faktisk drømmer om, tror jeg. Men av forskjellige årsaker så er det noen som må ta den jobben også, rett og slett.

  2. Aylar Von Kuklinski: Hehe, ja kanskje det. Men skal jeg omgås noen sosialt så er det fint at praten går. Det er verre med folk som prater til meg når jeg er opptatt.

   Har jobbet som telefonselger selv, så jeg vet de er under mye press, men det er litt forskjell på telefonselgerne. Da jeg ble daglig leder i en bedrift så oppdaget jeg dette den harde måten. Som privatperson kan man reservere seg mot telefonselgere, men som bedrift kan man ikke dette. Det hendte jeg ble oppringt ukentlig av samme firma (som forøvrig er ansett som useriøse aktører) og ble lei av å gang på gang forklare at jeg ikke trengte tjenestene deres. I tillegg nektet de å slutte å ringe siden vi var et firma, noe som var antakelig tidenes dårligste salgstriks. I tillegg så fortsatt de LENGE etter at jeg sa opp jobben min i dette selskapet. Jeg ba de gang på gang om å slutte å ringe, men de klarte ikke å få det inn i systemet deres. Nå har det heldigvis vært stille en stund.

   Også har jeg fått noen problemer med de som skal ha penger til ulike organisasjoner. Jeg har alltid gitt mye, fordi jeg har vanskeligheter med å si nei, men etter at jeg mistet jobben i høst så har jeg åpenbart ikke råd til dette lenger. Jeg har fadderbarn og noen fjernadopterte katter, i tillegg så gir jeg alltid hvis jeg kan. Da syns jeg det er frekt å komme med sånne “alle har en hundrelapp å avse” når jeg allerede har forklart hvordan ståa er. Spesielt siden de skal ha en hundrelapp eller mer i måneden. Da er det jo egentlig ikke snakk om en hundrelapp, men 1200,-! hvis man regner ut i fra et år.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg