Sickness

Etter å ha tilbragt en dag i vind og røyk våknet jeg tidlig opp dagen derpå med en kråkebolle i halsen, hetetokter og kaldsvette. Jeg følte meg død innvendig, og etter at jeg fikk karret meg en tur opp på do og kikket meg i speilet kunne jeg konstantere at jeg så død ut på utsiden også.
Jeg kravlet tilbake til senga og prøvde å få skviset ut litt sympati av kjæresten, noe som kan være ganske vanskelig når jeg er syk. Eller “syk” som han kaller det. Men da han så hva slags vrak som lå ved siden av ham i senga ble jeg straks vartet opp med te, halspastiller og masse kjærlighet, selv om han egentlig var for sent ute til et møte.

Den varme omtanken hjalp på formen. Jeg fikk nok en gang karret meg ut av sengen og ordnet meg litt mat samt hentet pc’en for litt netflix and chill. Energiboosten varte i omtrent 15 minutter før jeg klappet sammen og våknet 8 timer senere. Da følte jeg meg sånn:

Formen var heldigvis bedre da. Kråkebolla i halsen hadde blitt redusert til en klinkekule, og blandingen av hetetokter og kaldsvette hadde gitt seg. Middagen jeg inntok noen timer senere, som besto av scampi dynket i chili, sørget for at de luftveiene som fortsatt var tette ble blåst opp for fulle mugger. Det gjaldt for så vidt bakenden også. Men hey, den har jo tross alt vært forstoppet i nesten fem måneder, så det var virkelig på tide at det ble noe action bak der.

Da jeg våknet opp i dag tidlig var omtrent alle sykdomstegn borte, bortsett fra overfloden av buser som befant seg i nesa. Jeg innså også at dette er den eneste gangen jeg har vært syk i vinter, noe som er overraskende bra til å være meg. Immunforsvaret mitt er så godt som ikke-eksisterende, men jeg skal ikke ta gleden helt på forskudd fordi noe av årsaken til dette er nok at jeg har vært arbeidsløs og asosial, mengden bakteriebomber jeg har vært utsatt for har vært minimal. Det skal sies at jeg de siste månedene har vært i grei form både psykisk og fysisk, så kanskje løsningen på dette er å være asosial. 
Det er bare så fryktelig kjedelig… 

5 kommentarer
  1. Nesten uansett hva slags sykdom eller hvor syk man måtte være er det sjeldent nevneverdig morsomt når man først er blitt (inn)rammet. Godt å høre at du har blitt bedre igjen nå 🙂

  2. En erfaring rikere etter noen timer med røyk og ild for deg. Håper du er helt ok idag. Søvn, mat og bevegelse er en god medisin, blir neppe bedre medisin med Bamas nye slagord Eat, sleep, Move, grøsser ved tanken når jeg vet at det er på engelsk. Uansett, håper alt er ok i heimen hos dere med både helse, kropp og kloakkmareritte du skrev om nylig er over.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg