Happy Easter!

Da er påsken 2017 snart over, en av de få tidene i året hvor det er sosialt akseptabelt å begynne dagen med å spise marsipan dekket med sjokolade og strøssel. Vel, mulig det ikke er akseptabelt hos de fleste, men vi har vært på hytta og der er det hvert fall ok. På hytta skal man slappe av og dytte i seg store mengder med snacks. Gjerne kombinert med tur – og skigåing for å gå av all kosen, men vi kom sent på fredag, var invitert bort hele lørdagen og måtte dra tidlig på søndagen, så det ble dessverre ikke noe tid til mosjon denne påsken (men jeg lover å ta det igjen på Fresh Fitness neste uke).
I tillegg så var været ræva.

Da vi kom frem på hytta til svigers på fredag ble det servert lammekjøtt med grønnsaker, fløtegratinerte poteter og rosenkål. Og siden jeg ikke spiser kjøtt får jeg førsterett på grønnsakene, en ordning som fungerer helt greit for de andre som sitter rundt bordet. De er liksom mest opptatt av kjøttet. Etter middagen ble det et par runder med Ryktet Går, hvor jeg endte opp med å dele førsteplassen med svigersøster (men det var også hun som hadde ansvaret for å skrive opp poengene, så… ). 

Lørdagen startet rolig, med kolibriegg til pre-breakfast (selvfølgelig) før samboerens tante og onkel ankom hytta og vi kunne starte den ordentlige frokosten, også kalt champagnefrokost. Denne ble åpnet ved at samboeren og svigersøster økset hver sin champis (teknisk sett prosecco, men det er bare detaljer). Folk med hytte på sørlandet er jaggu fine på det.

Klokken 14:00 dro hele gjengen bort til et vennepar av svigers som arrangerte Påskeleker (Ute. I kulda.). Med 16 deltakere ble vi delt inn i fire lag som ble utfordret i seks ulike grener (ringspill, rockering, pilkast, puslespill, smaksprøver og rebusløp). Jeg skal ikke å gni inn hvem vinnerne var, men laget mitt endte opp med slike:


Selvfølgelig må jeg skryte av dette. VI JEG VANT! 

Vel, jeg skal ikke skryte for mye. Innen klokka var 18:00 så var jeg kald, sulten og trøtt, så jeg droppet den siste grenen og gikk tilbake til hytta sånn fem timer før alle de andre. En ting er at jeg blir mannevond av å være sulten, men hvis jeg er kald på toppen av det hele så blir jeg ganske bitchy. I festsammenheng kan det også kalles å være en partypooper. 
Isteden gikk jeg i grevens tid og endte derfor bare opp med å være hu kjipe. Jeg kan leve med det. Dessuten så var jeg jo egentlig en vinner.

I’m a wiener.

God påske!

1 kommentar
  1. Ser ut som dere har hatt ei fin påske med ymse leker på ei hytte på sørlandet. Har vært i heimen og opplevd punktering på flere måter, så noen lang skogstur ble det ikke kun etpar på 3-4 km. Noe typisk påskemat med søtsaker ble det ikke på meg, tannlegen venter torsdag så søtsaker blir langt unna. Hverdagen venter og den blir tøff på flere måter – etter festen kommer pesten på flere måter. Ha en fin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg