Crazy Cat Lady

I det siste har det blitt en vane for folk å tagge meg på Facebook hver gang de kommer over noe som gjelder katter. Memes, videoer, bilder… Er det en katt i bildet så blir jeg tagget. 

Dette er jo selvfølgelig ikke uten grunn. Hele facebookfeeden min er fylt opp med katter, så det eneste jeg trykker liker på nå om dagen er katter, og på grunn av det så fyller jeg opp feeden til venner med katter og når de kommer over noe som har med katter å gjøre så tagger de meg igjen.
Jeg er inne i en sjukt underlig kattespiral.

Og i tillegg til det så skryter jeg også av diverse katteeiendeler, både mine og andre sine, på instagram:

 

 

Og jeg har egentlig ikke katt en gang.
Det var jeg som tok med Ruska hjem til Pappa i 2010, men jeg flyttet jo derfra i 2011. Jeg anser fortsatt Ruska som min, og vi har et unikt bånd, men det er ikke det samme som å ha en katt hjemme hos seg selv. Ruska ser jeg med jevne mellomrom, men jeg vil gjerne se og kose med katten min hver dag.
Det er heller ikke aktuelt å flytte henne fordi hun stortrives hos Pappa som er omgitt av skog og mus. Jeg tror ikke hun ville vært foruten Odin heller, selv om han stort sett går henne på nervene. 


RBKatten!

Det ligger i kortene at vi skal ha en katt, men jeg må vente til neste år. Noe som virker som en EVIGHET. Selv samboeren kunne nok ønske det passet å skaffe en katt akkurat nå, fordi jeg tror han begynner å bli litt sliten av å måtte være den eneste mottakeren, og giveren, av kos her i huset. Han har til og med blitt mer medgjørlig når det gjelder den lille familien med mus som vi har under terrassen, bare fordi de holder meg opptatt.


De elsker chips! Og loff, donuts, peanøtter, sukkererter…
Ja, egentlig alt jeg legger utenfor hølet deres.

En musefamilie som forøvrig kommer til å gå av med døden så fort vi får en katt i huset, så jeg burde egentlig ikke knytte så sterke bånd til dem, men man kan jo håpe at katten forstår at de er en del av familien (…). Det er uansett et problem som ligger i fremtiden, men i mellomtiden kommer jeg nok fortsatt til å bli oppfattet som en crazy cat lady. Uten katt. 

18 kommentarer
  1. Jeg og dør litt. jeg vil ha katt eller en hund, ikke så stor. Fordi jeg har angst og kjenner det at å fysisk være med katt…det hjelper så mye… <3 også at jeg er mørkredd,husredd og det ville hjulpe meg når samboeren ikke er der. Vi skal faktisk se på leilighet i kveld, men de må tenke litt på om de vil la oss ha katt/hund pga de har det selv, de som leier ut.

  2. Den lille Pandaen c:: Ja! Det hjelper masse å ha et dyr i nærheten. Vi bor i eget hus nå og det er så masse lyder her jeg enda ikke har blitt kjent med, ville helt klart vært bedre å hatt en katt her når jeg er alene hjemme. Ofte når jeg går til sengs at jeg lar TVen i stua stå på bare for å ikke føle meg alene.

   Krysser fingrene for at de nye utleierne lar dere ha dyr!

  3. Vi bor i leilighet da. men mamma har sagt de skal spandere den 1 katten vi kjøper oss. haha c: Fordi jeg MÅÅÅÅ HA KATT og vil gjerne ha hund. ikke en kjempestor pga samboeren er redd <3 takk c:

  4. Den lille Pandaen c:: Så kult, det koster jo litt med katt, men det spørs jo på typen. Noen spes rase? Selv har jeg mest lyst på norsk skogkatt, de er supre jegere 🙂

  5. Skaff deg katt – en kattastrofe at dere ikke har det siden du har helt dilla på katter. Det er søte og kloke dyr. Og en katt finner alltids noe mat. Mus er jo snadder for katter men jeg har hørt at katteskinn kan skade kattens tenner. Stemmer det? Husker ikke hvor jeg hørte det men mulig fakta. Uansett dyr så tar det tid og koster mht mat, dyrlege osv… Ha en fin kveld.

  6. Helge: Joda, vi skal ha katt, men det vil faktisk være mer slemt å få seg katt akkurat nå pga omstendighetene. Da venter jeg heller enn å presse frem noe som ikke kan være bra i lengden. Tålmodighet er en dyd 😀
   Og ja, det koster å ha en katt, så jeg har en liten slump som må spares opp i forbindelse med det.

   Usikker på om museskinn kan skade kattetenner. Har aldri opplevd det med noen av våre katter, og vi har stort sett hatt skogskatter som har jaktet og fanget MYE. Men kan jo være at det er noen raser som ikke er myntet på å spise mus, og kan få problemer med dette.

  7. Har hatt katt egentlig hele livet mitt. Norsk skogkatt har jeg hatt siden jeg ble født. da jeg bodde med mamma og co 🙂 <3 De er supre <3 vet ikke hva slags rase, tror ikke det er viktig...vil gjerne ta vare på en eldre hunn/hann siden jeg vet de blir "tatt sist."

  8. Den lille Pandaen c:: Ooh, det er nice. Litt enklere enn å måtte oppdra en kattunge også. Har vurdert det selv, men ender nok opp med en kattunge.

  9. Den lille Pandaen c:: Så kjipt! Hvor lenge har dere planer om å bo der? Kjedelig å vente, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves :p

  10. Den lille Pandaen c:: Da får vi håpe at du får en katt senest til høsten 2018. Blir nok rundt samme periode som meg, så vi får vente sammen :p

  11. Hehe samma her :p men jeg har fire da :p og flere kommer. Katter er det vakreste som finnes. Katter veier opp for alt det fæle her i verden. Jeg kunne katt hundre stykker av di. Hehe. Har to hunder oxo. Selvfølgelig veldig gla i de oxo, men de krever mer av meg enn det katter gjør. Alle kattene mine sier mamma. Så jeg kan sikker kategoriseres under crazy catlady 😂 jeg elsker dyr og bruker masse tid på di og dyrker hver personlige særtrekk. Så kattene mine er veldig mennesklige av seg :p katter er valium for sjela. Haha. Ellers er jeg relativt normal 😂

  12. mydarklightning: Fire katter, høres jo helt perfekt ut 🙂 Har lyst på hund og, men det er jo noe fascinerende med selvstendigheten til katter.
   Og så er de så uskyldige! Kan sitte å se på en katt i timesvis, selv om den bare sover.
   Hehe, er en fare for at en katt vil føre til flere her i huset også.. Kunne hatt hundre selv! Men tror nok samboeren setter ned foten da…
   Syns katteinteressen din er helt normal jeg! 😀

  13. Hehe. Jeg utelukka di værste detaljene 😂 haha. Har innekatter så er veldig mye med di. Jeg hører hvem som spyr hvor og hvem som er på do i 2 etg. Haha. Katter er best!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg