Hvem er du?

Ikke du. Jeg. Selvfølgelig
Denne bloggen er jo til for å styrke mitt ego. Så slike utfordringer som dette, som får en til å snakke hemningsløst om seg selv, er derfor spot on
Så hvem er jeg egentlig…

I vennegjengen…
Er jeg for det meste kjent som dama til… Ellers er jeg hun som har en tendens til å prate litt for mye, litt for fort og litt for usammenhengende. Og noen ganger litt for høyt. Om helt tåpelige ting.
Jeg switcher også veldig mellom introvert og ekstrovert, noe som fører til at folk sjeldent vet hvor de har meg. Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg har meg selv heller.

På treningsenteret…
Har jeg vært overraskende mye i det siste.

  

I butikken…
Er jeg den som kommer godt forberedt med lister og kuponger, men som fortsatt klarer å gå ut med alt for mange varer og en litt for slunken lommebok.  

På morgenen…
Sover jeg. 

I telefonen…
Snakker jeg sjelden, og da gjerne bare med folk jeg kjenner veldig godt. Telefonsamtaler med ukjente er som regel ganske kleine. Foretrekker SMS.

På skolen…
Var jeg en skikkelig raring.
En arrogant, selvhøytidelig liten møkkakjerring, for å være helt nøyaktig.  

På stranden…
Er jeg den som pleier å koke over av varme. Og som nekter å bade. På grunn av hai.
Uansett hvor i verden jeg befinner meg.

I solen…
Er jeg varm. 

På kjøkkenet…
Prøver jeg å være kreativ. Det går sånn tålig greit, men ofte føler jeg at menyen til McDonald’s er mer spennende enn det jeg klarer å diske opp.  

På snapchat…
Er jeg ikke. Har lastet ned appen, men orker ikke logge meg inn. Får så mange rare, og fullstendig uinteressant, snapper. Jeg er ikke så interessert i livet til andre mennesker. Spesielt ikke helt dagligdagse gjøremål som ungene deres bedriver med. Jeg skjønner at foreldrene synes den lille er kjempesøt der den sitter og bruker hele ansiktet til å spise pasta, men for oss andre er det egentlig ganske så uappetittelig. Og så rekker jeg aldri å ta opp telefonen og snappe om noe selv. 

På instagram…
Er jeg derimot i overkant aktiv.  

På facebook…
Er jeg den som konstant trykker liker på alt du gjør uten å legge igjen en eneste kommentar. Enkelte finner visst dette superirriterende. Men hvis jeg først skriver noe så er det garantert nedlatende og et dårlig forsøk på å være morsom. Jeg fyller også feeden din opp med katter. Og smelta ost.

På tivoli…
Er jeg den som blir med på alle de morsomme turene før jeg blir kvalm og må ta det med ro resten av besøket. Kvalmen stilner jeg med sukkerspinn og popcorn.

I en begravelse…
Blir det masse tårer og refleksjon

julaften
Er jeg stappmett. 

På nyttårsaften…
Er jeg dritings. 

På date… 
Er jeg den som snakker om feminisme mens jeg får daten til å betale for alt.

På bussen…
Er jeg IKKE pratsom. Ørepluggene og det at jeg har nesa begravd i en bok burde være et godt tegn på det, men NEIDA. Det finnes folk som faktisk tar dette som en invitasjon til å spørre hva det er man hører på eller om man liker boka man leser. Hadde jeg vært den eneste på bussen så kunne jeg forstått hvorfor de plaget meg med pratsomheten deres, men når det sitter femten andre individer på samme buss som bare ser ut i løse lufta… Er det ikke bedre å snakke til en av dem?

I bilen…
Er jeg en diva. Synger høyt og skingrende mens jeg kjører som om jeg eier veien. Til mitt forsvar så kjører jeg en audi. Da har man visst lov til å være drittsekk.

Kom forøvrig over denne greia her på bloggen til Ariel.

3 kommentarer
  1. Det er deg det – men hvordan er du på ferie? Da nyter du langt late dager med kald øl og musikk på øra, tipper jeg. Jeg er lik på mange av punktene du setter opp her. Mange vil ha lengst mulig ferie, jobbe minst mulig men tjene mest mulig. Men dette er meg: I drømmeland:opplever mye rart,i senga: kreativ, i butikken; snuser på alt, på byen; La humla suse.. og på ferie; lat og smart. Ha en fin dag.

  2. Haha, og huff xD Jeg fikk det akkurat for meg at jeg skulle prøve å bytte om på svarene på noen av “spørsmålene”, og fant ut at hvis jeg byttet om på svarene på “Date” og “begravelse”, så… Ja, så ble det litt rare bilder oppi hodet mitt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg