My ticket to Paradise…

…Neida. Jeg skal ikke reise noe sted. Ræva mi er godt plantet i sofaen hvor jeg for tiden får med meg det meste som foregår på idiotboksen, deriblandt det såkalt heftige realityshowet Paradise Hotel. Jeg sier “såkalt” fordi årets sesong er så søvndyssende at jeg knapt klarer å holde øynene oppe under episodene. Det skal sies at klippe og lime gjengen gjør sitt beste for å redigere de ultra-kjedelige øyeblikkene inn til noe spennende, men de har jaggu ikke mye materiale å gå på.

Jeg klagde jo også over dette for noen uker siden, og ba TV3 på mine knær om å skape litt mer drama. Uken etter fikk jeg ønsket mitt oppfylt da de kjørte igang et ukesoppdrag hvor deltakerne måtte splittes inn i to allianser. “La Familia” besto av hotellets mest taktiske deltakere + en fyr fra Stavanger. Den andre alliansen “Det Hvite Hus” var stappet med de deltakeren som påsto at de kun var med i serien for å skape trivsel og ha en morsom opplevelse. Valgene til disse to alliansene førte selvfølgelig til litt drama, og jeg øynet for første gang håp om at dette kunne bli spennende TV.
Så feil kan man altså ta.

Det var litt spennende en stund, men taktikken til “La Familia” backfired så monumentalt at halve alliansen forsvant i løpet av et par uker. Igjen sitter vi da altså med “Det Hvite Hus”, trivselsgruppa som egentlig spiller spillet, men som er litt for snille til å gjøre det ordentlig (de ville jo egentlig hete “The Unicorns”. Nuff’said.). Den største taktikeren fra “La Familia”, Morten, er fortsatt med i gamet og det er foreløpig et irriterende mirakel at ingen har klart å dytte ham ut hotelldøra, selv om de har hatt utallige muligheter. De er rett og slett for snille. Isteden så bruker de både makt og utstemming til å kvitte seg med de kjip(ere) spillerne fordi de ikke passer inn i gruppa og lager like mye trivsel. TRIVSEL!
Det er Paradise Hotel. Jeg vil ha fuckings DRAMA.

På den positive siden så betyr jo det at alle som er igjen nå er bestisser og friends for life, og ettersom de er nødt til å stemme ut hverandre heretter, så det kan bety drama i fremtiden. Men seks uker med langtekkelig underholdning gjør at jeg ikke har de aller største forhåpningene. Noe sier meg at denne gjengen klarer å sugercoate de mest jævlige avgjørelser, og at den som blir stemt ut helt og holdent forstår dette fordi “det vil jo være det beste for gruppa”. 

La oss kikke litt på de gjenværende deltakerne, det kan kaste litt lys over hvorfor jeg finner årets sesong helt zzZZZzzz

Sofie Nilsen

Sofie er lederen av “Det Hvite Hus” og for tiden partner med “La Familia” Morten. 
Alliansen hennes “styrer” på en måte hotellet, men det er egentlig mest takket være “La Familia” som spilte ut seg selv. Nå har hun og hennes nærmeste mest “makt” siden ingen av de andre har turt å kvitte seg med henne fordi det vil gå utover trivsel og gruppa. En ganske lur taktikk å innbille de andre deltakerne, fordi om noen hadde kvittet seg med henne eller bestissen Andrea (eller deres respektive partnere), så hadde de resterende på hotellet fortsatt vært i overtall. 
Men bortsett fra dette så går hun innunder kategorien “anonym og kjedelig” deltaker. Jeg har en føflekk på baksiden av låret mitt som genererer mer spenning enn hun her.

Morten Botten

Partner med Sofie og sjefsstrateg i “La Familia”.
Har evnen til å gjøre skikkelig rabalder inne på hotellet og har klart å karre seg til en “sjefsposisjon” i “Det Hvite Hus”. Er også en person som burde ha blitt kjippet ut av de andre deltakerne for flere uker siden, men beholder plassen sin siden folk er mer opptatt av trivsel og gruppa.
Jeg setter derfor all min lit til at Morten klarer å gjøre noe faenskap ved en senere anledning. Foreløpig ser han ut til å gli trygt frem til finalen, så jeg håper på noen snertne tvister som gjør at han drar frem den mørke og taktiske siden av seg selv.
Som forøvrig også får ham til å omtale seg selv i tredje person…

Andrea Sveinsdottir

Er i ledergruppa til “Det Hvite Hus” og partner med Kevin.
Veldig opptatt av at folk skal holde henne på hotellet fordi det er best for både trivselen og gruppa.  
Fryktelig søt og hyggelig, men det er ikke akkurat de egenskapene jeg ser etter i en Paradise-deltaker.
Puts the B to the G in BORING.

Kevin Gustavsson

Partner med Andrea og sjefsstrateg i “Det Hvite Hus”.
Er egentlig en av favorittene mine, men skuffet da han fikk mulighet til å sende noen hjem og valgte pretty boy Aleksander (mer om ham nedenfor) av personlige grunner, og ikke sin nemesis Morten (et valg som forøvrig ikke gikk igjennom pga en tvist som førte til at Aleks ble igjen på hotellet og Grunde ble sendt hjem isteden. Noe som egentlig var litt trist fordi Grunde gikk alle deltakerne skikkelig på nervene). Jeg håper ikke Kevin går på samme smell neste gang han får muligheten.
Han er forøvrig kjent for å dra frem snabben sin i tide og utide, noe som sensureres for oss seere. Kom igjen TV3! Når noen er så iherdige på å vise seg frem så syns jeg dere skal gi dem (oss) den gleden.

Martine Lunde

Partner med Aleksander.
Hun har vært forholdsvis trygg gjennom hele gamet, men sto litt i faresonen forrige uke da bestevenninnen hennes, Isabelle, kom inn på hotellet. Da ble de andre deltakerne redde for at Oslo-bertene skulle bli en trussel, så de fikk årets Miss Paradise til å sende Isabelle hjem. Dessverre. Martine er også en søt og hyggelig jente, men Isabelle hadde en anelse mer bitch i seg, så det hadde vært mye morsomme å ha henne inne på hotellet. Også hadde selvfølgelig hjemsendelsen av Martine vært tårevåt og lagd litt rotering i gruppa, noe som virkelig trengs. Det hadde også gitt tissen til Aleksander en eksistensiell krise (siden Martine og Aleks er de eneste som har seg inne på hotellet. Også kjent som “dra på telttur”). Noe som igjen ville ført til et del morsomme utsagn fra pretty boy’en. Og forhåpentlig panikk.

Aleksander Sæterstøl

Partner med Martine og utvilsomt hotellets mest ubrukelige fyr. 
Bortsett fra det at han er snill og kjekk, så er det lite tak i denne gutten. Han er mest glad i å sove, kose, se bra ut og snakke om tissen sin. Han er heller ikke interessert i å spille, men sklir gjennom sesongen (og livet) fordi alle syns han er så kul, koselig og kjekk. 

Henriette Otervik

Partner med André og vinner av årets Miss Paradise.
Bortsett fra seieren i missekonkurransen har hun vært relativ anonym. Jeg hadde forventet mer av en trønder. Spesielt en som skryter på seg at hun er vulgær.
Seieren i missekonkurransen ga henne mulighet til å sende ut en valgfri jente, og hun kunne tatt noen av lederne i “Det Hvite Hus”, men valgte altså den trygge løsningen til fordel for trivsel og gruppa.

André Ingvoldstad

Partner med Henriette og vinner av årets Mr. Paradise.
Som Mr. Paradise fikk han mulighet til å sende hjem en valgfri gutt, og det lovet bra der han satt og jattet om at han ikke var på Paradise for å skaffe seg venner, fordi venner hadde han nok av fra før av. Da trodde jeg virkelig han skulle ta rennefart og kicke ut en av gutta som ansees som de tryggeste inne på hotellet, men så feiget han ut og sendte ut det nyeste, og mest ufarlige, tilskuddet til gruppa.

Teele Taresaar

Partner med Petter.
Har overhode ikke utmerket seg. Nok en søt, snill og bla bla bla bla bla bla blaaaa.

Petter Sjurseth Berg

Ufrivillig partner med Teele.
Stakkars, lille Petter. Han er så seksuelt frustrert at han har måtte runke til et bilde av Martine Lunde, og han prøver desperat å skaffe seg en partner som vil gi han kos og sengehygge. Foreløpig skjer ikke dette fordi Petter fremstår som alt for kåt, for pågående og alt for sutrete når han ikke får det som han vil. Er antakelig den eneste personen som i løpet av 9 sesonger med Paradise Hotel har klaget over at han har en partner som er for lojal. Petter vil heller ha sex enn seier.

Isabelle Eriksen

Var partner med Morten S. og foreløpig den siste jenta til å komme inn, og bli kastet ut, av hotellet.
Hun ble ansett som en stor trussel siden hun er bestevenninne med Martine og ble godt mottatt av guttene. Da spesielt av overkåte Petter som trodde at han endelig skulle få litt hanky panky ved å ditche Teele og velge Isabelle i siste parsermoni. Men da slo fordelen til Miss Paradise inn som tok Teele tilbake og sendte Isabelle ut. Men sånn for ordens skyld: Jeg tror ikke Petter hadde fått seg noe som helst av Isabelle. Hun virker ikke som typen til å falle for sutrete smågutter.

Morten Sikveland

Var partner med Isabelle og foreløpig den siste gutten til å komme inn, og bli kastet ut, av hotellet.
Denne fyren likte jeg IKKE. Han hadde en fryktelig kvinnefiendtlig intro hvor jenter var til for å penetreres og var mer eller mindre bruksgjenstander i hans øyne. Sånn sett var det greit at Mr. Paradise brukte fordelen sin til å kicke ham ut, men på en annen side skulle jeg gjerne likt å sett ham prøve seg på noen av damene der inne med sjekketriksene sine, og fått passet sitt ettertrykkelig påskrevet som følge av det. Forhåpentlig får han det av x-antall kvinner utenfor hotellet.

#paradisehotel2017

1 kommentar
  1. Paradise hotel – noe jeg sjelden ser på men veit hva det går ut på. Hvem som ryker ut og hvem som vinner bryr meg mindre men mine tanker går til familien. Men det er bra at de engasjerer som til debatt om det på div sosiale kanaler.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg