Loch Ness

Yo! 

Jeg heter Loch Ness og kommer (angivelig) til verden 18. august 2017. Midt opp i den perioden av året hvor pappa er mest stressa, men jeg tenker det er greit å legge lista litt høyt fra starten av. Et av mine store mål i livet er jo nettopp det å plage vettet ut av foreldrene mine.
Jeg vet i hvert fall at jeg går mamma ganske mye på nervene nå om dagen. Jeg tror hun gleder seg til å få meg ut, for jeg er visst litt kravstor på plassen (og verre skal det bli). Det, også blir hun visst skikkelig gassy av all romsteringen min. Det stinker dritt her til tider. 

Men det er jo så digg å kunne bevege seg litt. Jeg liker best å sparke nedover, noe som fører til en hel masse kjeft og stygge ord fra mamma. Men da kjefter hun bare på pappa, ikke på meg, så jeg tror egentlig ikke at det har noe med meg å gjøre. Hun skriker i alle fall at det er pappa sin feil og at han må ta skylda for alt hun må gå igjennom. Jeg skjønner ikke helt hva det er som skjer der ute, men det virker alvorlig. Jeg håper virkelig de får ordnet opp i det før jeg kommer ut.
Ellers så kan det hende jeg bare velger å bli her inne. 

For det er ganske deilig her (bortsett fra når det lukter dritt). Det er varmt, mykt og jeg kan tisse i og drikke av det samme vannet. Veldig behagelig egentlig, men det kan bli litt ensomt. Pappa pleier å slå av en prat innimellom, men siden jeg er innestengt i denne vannbobla så blir det litt sånn enveiskommunikasjon. Men jeg har inntrykk av at det også føles litt sånn for mamma når hun prøver å prate til ham, så kanskje han bare er sånn. Det blir interessant å se hvordan de egentlig er, og jeg håper de er nysgjerrige på meg også. Det finner vi ut om 92 dager!


High five!

5 kommentarer
  1. Håper det ikke blir katta-strofe når katten blir til flere. Katter er fine, kloke og søte dyr det. Man må ha respekt for disse med ni liv. Dyreverden er rar; kua har 4 mager og et liv mens katten har 1 mage og ni liv.Wow vov…så på russetoget for første gang på noen år, i mere eller mindre bakrus gikk, dansa eller snubla de over Strømsø torg og kasta russekort alle veier. Alt var mye bedre før da russen i toget var nesten edru og slang dritt til øvrigheta via plakater. Det er helg men kjipt med skrall konto etter 17 mai. Have a nice day..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg