Finaleuke!

Da har vi endelig (?) kommet til finaleuka i tidenes mest langtekkelige Paradise sesong, EVER. Siden mitt siste sutreinnlegg om manglende drama inne på hotellet tok det seg heldigvis betraktelig opp og vi opplevde en del rokkeringer av parene inne på hotellet. Blant annet gikk den såkalte maktposisjonen til selvutnevnte ledere av hotellet, Sofie og Morten, til hælvete ved at (omtrent) hele hotellet ENDELIG så seg lei av den kontrollerende oppførselen til Sofie og sendte henne på huet og ræva ut. Hun gikk fra en veldig hyggelig jente til et kroneksempel på hvordan bittelitt makt kan gå til hodet på en. “Jeg er trygg… Bla bla bla… Jeg har gjort så mye for alle andre… Bla bla bla… De burde skjønne at det er best for dem at jeg er her… Bla bla blaaaa.” BLÆH!
Som om noen av disse argumentene har noe å si i et SPILL.

Et par uker etterpå var det endelig på tide å få ut den tidligere partneren hennes, Morten. Han har vært en soleklar trussel for samtlige (alle) deltakere siden dag en, men har noen sendt ham ut? Neida! Etter 10 uker (!) ble han endelig sendt på dør, og hva skjedde? Jo, uketemaet var “bakvendtland” og det er jo ikke utsjekk under parsermonien i bakvendtland, da var det selvfølgelig INNSJEKK. Det eneste positive med det var at de sendte inn igjen venninna til Martine, Isabelle.
Trodde jeg.

Forrige gang Isabelle dukket opp i Paradise virket hun som en langt tøffere versjon av den sukkersøte bestevenninnen sin Martine, som stort sett brukte dagene sine på å kose med en sovende Aleksander eller dra på teltur om kvelden. Men Martines sukkersøte image fikk en knekk den uka Sofie ble sendt hjem, da hun var en av de store pådriverne bak hjemsendelsen (hun fikk til og med fjerne Aleksander til å være med på spillet, noe som straffet seg uka etter da Sofies bestevenninne, ekstra-sukkersøte-til-det-irriterende Andrea, tok hevn ved å sende Aleksander ut av hotellet). Jeg forventet derfor ekstra mye action fra de to Oslo-bertene når Isabelle kom inn igjen, men innen et par timer klarte Martine å kjøre hodet til Isabelle inn i en sengekant og det eneste vi fikk høre fra den dama etter det var “Øøh… Eeeeh… Jeg vet ikke.” TV3 burde ha sendt henne til en mer omfattende legesjekk etter sammenstøtet for der var det jaggu ikke mye sammenhengende å hente etter det.

Men til tross for ræva ordforråd så klarte Isabelle å karre seg til finaleuka med Grunde (oh yeah! The motherfucking starboy is back!) sammen med de to andre parene; Kevin og ekstra-sukkersøte-til-det-irriterende Andrea samt Martine og Morten. 
Første dag i finaleuka brukte samtlige deltakere på å hylle og gratulerer seg selv ved å fortelle seg sjøl, og hverandre, at de var de eneste som fortjente å stå i en finale. Spesielt Kevin og ekstra-sukkersøte-til-det-irriterende Andrea brukte den “vi er de eneste som har vært her fra starten av” (noe som også gjaldt Morten, men han ble jo egentlig sendt ut i bakvendtland-uka…), og var derfor selvskrevne vinnere av PH 2017. Ja, også har de jo tatt så mange valg da. Disse evige valgene som deltakerne snakker om hele tiden, som om det å stikke finger’n sin i andre folk sine saker automatisk utpeker en til en slags vinner (men det gir dem jo kred for å ha spilt spillet da).

Men med fire dager igjen til selve finalen så var det vel i overkant optimistisk av de seks parene å tro at de var selvskrevne finalister. Det svakeste paret (Grunde og Isabelle) fikk beskjed om å forlate hotellet (som i finaleuken har blitt døpt til Utopia) for å gå ut i Dystopia og møte syv utslåtte deltakere (André, Aleksander, Petter, Henriette, Teele, Sofie og Soph). Både Grunde og Isabelle fikk velge seg en ny partner blant disse, og valgene deres kunne ikke irritert meg mer! Isabelle gikk for den overkåte rassetassen PETTER, og Grunde ditchet sin tidligere partner Henriette til fordel for SOFIE.
*Vips* og plutselig er samtlige av sesongens mest irriterende deltakere tilbake i den jævla finaleuka.

Jeg håper den minst irriterende personen, og den som aller minst ser på seg selv som en vinner, stikker av med seieren. Sånn for å gni det i trynet på alle de andre.
Må bare finne ut av hvem det er først.

3 kommentarer
  1. Nerdinnen: Du har egentlig ikke gått glipp av så mye, men fort gjort å bli hekta om man ser et par episoder. Spesielt om man er som meg og har evnen til å bli hekta på ALT.

  2. Takker for en solid oppdatering ifra PH.De som blir utslått kan trøste seg med at de fikk være endel av gamet og et navn i historien til PH. Men på avsluttnnigsfesten er alle der i godt humør via ymse bobler i glassene og ber om mere spalteplass i kjendispressen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg