Blåkkfestival 2017

For noen helger siden feiret Fjell i Drammen bydelsdag, og i den anledning arrangerte de Blåkkfestival, Drammens eneste (og sårt trengte) hip hop festival. Så vidt det er meg bekjent så er dette femte året på rad at denne festivalen har gått av stabelen, og jeg er stolt av at min bedre halvdel har deltatt de siste tre årene. I 2015 malte han noen enorme fugler på en av høyblokkene:

Året etter malte han og en kamerat på plater som var satt opp ved scenen, og han gjorde det samme i år:

På scenen kunne festivalen lokke med en del lokale artister, men personlig var jeg mest hypp på å se stavangerske Izabell som de siste årene har vært et frisk pust i norsk hip hop.
Jeg ankom Blåkkfestivalen rundt 18:00 for å oppleve for første gang i livet at en headliner var tidlig på scena. Litt kjipt at jeg ikke fikk med meg hele showet hennes, men det kan jeg jo ene og alene kan takke den trege ræva mi for. Abu (fra “Tabu med Abu“) var konferansier, så det ble litt humor mellom innslagene. Selv har jeg ikke deltatt på Blåkkfestival før, men jeg elsket maten, stemningen, oppslutningen rundt bydelsdagen (hadde vi klart det samme på Åssida?) og at det var et rusfritt arrangement som hovedsakelig var rettet mot barn og ungdom.
Blir spennende å se hva de har på plakaten til neste år.

4 kommentarer
  1. En kul helg det der, sikkert mye folk og dyktige utøvere. Fikk med meg at scenen var satt opp på Fjell skole, ble nok mye støy mellom blokkene de timene det varte. Et bra festival som sikkert vokser seg større og større.

  2. Helge: Tror selve greiene varte i cirka 4 timer, helt overkommelig når det gjelder støy. Dessuten virket det som store deler av fjell tok turen innom 🙂 håper det eskalerer, de har jo både plass og muligheter der oppe!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg