The Grand Finale

Siden jeg har fulgt Paradise Hotel slavisk denne sesongen (med tilhørende innlegg som “Usexy med jenter som griner“, “My ticket to Paradise” og “Finaleuke!“) så er det jo litt tragisk at jeg ikke har fått skvist ut et innlegg om selve finalen, men som nevnt i forrige innlegg så lider jeg av en mild form for skrivesperre om dagen.
Og siden hele Paradise Hotel nå tilhører fordums tid så hadde jeg egentlig tenkt å bare la hele greiene være, for man må stort sett ha bodd under en stein for ikke å ha fått med seg dramatikken som utspilte seg mellom vinnerparet Kevin og Martine… For Oslo-berta slapp kula! Ka-dæng! Det er noe av det KULEste jeg har sett, selv om det var trist for den tatoverte jævelen som sto sjokkert igjen, men det er jo tross alt bare et spill…


Martine var iskald…
Og Kevin bare…


Fuck.

Vel. Bare og bare et spill… For en stor andel av PH sine seere så var visst dette blodig alvor. At Kevin ble snytt for 150 000 kroner på målstreken var så uhørt at kuledropperen Martine i ettertid har fått massiv hets og dødstrusler på både blogg og instagram. Altså, jeg skjønner at folk blir engasjerte, men what the actual fuck?? Det her er jo bare sjukt:

Og dette er jo bare en brøkdel av dritten hun har fått. For å ha vært med i et realityprogram. Og egentlig gjort det de fleste ønsker å se: Den forbanna kula gå i bakken.
Og så må en jo lure på om hetsen hadde vært like stor hvis Kevin hadde droppet den? Siden han tydeligvis var favoritten. Ville det liksom vært mer greit da? Eller bestemte folk seg for at han var favoritten i det øyeblikket kula til Martine traff bakken?

En gjenganger er at dette er hjerteløst og grådig av Martine, men hun valgte jo å dele premien med bestevenninnen, Isabelle, og elskebassen sin, Aleksander. Hun valgte derimot å ikke dele premiepotten med en hun verken stolte på eller kjente noe særlig godt som partner. Hvem i pokker er det som hadde valgt å kanskje dele summen med en man knapt kjenner når man har bestevenninna si stående like ved…?

I følge Kevin så hadde han aldri valgt å slippe kula. Jeg tenker det er ganske lett å si det i etterkant, for han sa jo ganske mye i forkant som tilsa at han kom til å slippe den, både til de andre deltakerne og kameraene. Men selv om det er sant at han ikke ville gjort det, så gir det fortsatt ikke folk rett til å komme med hets og trusler. Det er pretty fucking extreme å be noen om å dø på grunn av hva de har gjort i et TV-show som legger opp til mest mulig drama. 

Kevin selv klarte å legge det sure tapet bak seg, så man skulle jo tro fanskaren hans gjorde det samme, men neida. Internett holder nag lenger enn personen det selv gjelder, som forøvrig også sitter på langt mer forhåndskunnskap om temaet enn noen andre. Det er jo også utrolig underlig hvordan enkelte klarer å kjøre en personlig vendetta mot Martine på bakgrunn av dette. Ta f.eks den øverste kommentaren “du må sjekke magen til moren din, tror du glemte hjertet ditt der når du ble født gjerrige faan” har jeg sett på utallige kommentarfelt vedrørende denne saken, postet av den samme personen. Man har jaggu lite å finne på når man tråler internett opp og ned for å slenge dritt på den måten. Det er ingenting i veien med å reagere når man ser noe man ikke liker, men slikt oppførsel virker i overkant manisk. Og psykotisk. Det mest skremmende er at flere av disse er svært unge.

Men det fine med såpass dedikerte fans er at Kevin i skrivende stund har fått vipset over hele 52 000 kroner (!) i utallige småsummer, så han har ikke gått tomhendt fra denne opplevelsen. Og det er jo koselig for han at folk er så gavmilde, men selv ikke favoritten Kevin slipper unna moralpolitiet på internett, flere mener nemlig at han burde dedikere pengene han har fått til et veldedig formål. Det blir liksom ikke riktig uansett hva man gjør, eller hvem man er. 
Nyt penga dine du, Kevin. Akkurat som Martine.

 

1 kommentar
  1. Gratulerer til vinnerparet – om 100 år er allting glemt sies det. Men dette her glemmes veldig fort tross for at Se og Hør og vg.no avslører hemmligheter og ting som ikke ble vist på TV stadig vekk. OK en god sum med kroner ble det men de flyr fort på fester og sydenturer i etterkant av dette. For min del unner jeg meg kanskje en middag på Aker Brygge iløpet av sommern. Have a nice weekend.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg