Poopface

Ok, ungen har ikke kommet ut enda og i det siste har det vært i overkant mye bæsjeprat på denne bloggen, men bær med meg i denne omgang. Nå handler det ikke om hva det er som kommer ut, men hva jeg er nødt til å se på mens dette foregår… 
Jeg oppdaget nylig (under en intens periode med mageknip og forstoppelse) at et kjent ansikt har manifisert seg i en av baderomsflisene våre. Jeg var ikke helt meg selv forrige gang jeg måtte tilbringe unormalt mye tid på dritern så jeg avfeide i grunn hele greiene med at jeg var desillusjonert, men nå som jeg er frisk så er problemet er der enda… Vær bidige gang jeg setter meg ned på toalett så blir jeg møtt av dette trynet:

Mulig det bare er meg, men jeg er fordømt sikker på at jeg ser trynet til Donald Trump i den flisa.

Jeg tror (håper) selvfølgelig ikke at det er en dypere mening bak dette, slik enkelte toastsparende Jesusfreaks har trodd. Først og fremst fordi den generelle oppfatningen av hvordan Jesus så ut visstnok er feil, så det disse menneskene har funnet på toasten sin er mest sannsynlig en biker eller et medlem av et metal-band. Men det kan jo selvfølgelig være en dypere mening bak både “jesustoasten” og trynet til Trump for det. 

Sistnevnte åpenbarer seg hver gang jeg sitter på do, så hvis jeg virkelig skal overanalysere dette så må jo dette være et tegn på at Trumps presidentskap er i ferd med å gå i dass. Nå, vi trenger jo egentlig ikke en skjult ansikt i en flis på et baderom i Drammen for å få bekreftet dette, Trumps egne handlinger dag inn og dag ut forteller oss at den mannen er ubrukelig til den oppgaven han er satt til å gjøre.
Dessverre så er han en seiglivet fyr. Man skal ikke se bort i fra at han kommer til å klamre seg til stillingen i 4 hele år, men med tanke på hvilken idiot som tar over stafettpinnen om han blir avsatt så kan det være like greit å bare la han styre på i 3 1/2 år til og heller la han gå inn i historiebøkene som den mest udugelige presidenten noen sinne. Jeg blir fortsatt litt satt ut hver gang jeg hører fyren prate, han har jo et elendig ordforråd! 

Men hva som skjer med folka “over there” har liten betydning for oss, bortsett fra når han begynner å rote rundt i verdensproblemer. Det er betenkelig at han skaper uro i NATO, prøver å trekke USA ut av Parisavtalen og oppfører seg som en drittunge når han møter diverse verdensledere. At han heller ikke tror på menneskeskapte klimaendringer og andre vitenskapelig beviste saker er jo også forstyrrende nok i seg selv, vi har ikke råd til å ha ledere som tenker profitt over klima, miljø og menneskeverd. Hvert fall ikke i en nasjon så stor som USA. 

Men jeg får ta trynet til Trumper’n på badet som et tegn. Et tegn på at han går i dass.

I verste fall så er det motsatt: At alt annet går i dass takket være han.

2 kommentarer
  1. Jeg liker å se på bilder av folk jeg ikke liker når jeg sitter på do så du var jo heldig med plasseringen i det minste, ville vært kjipt å ha han i taket på soverommet.

  2. Nerdinnen: Godt poeng. Det gjør egentlig saken litt bedre. Og hvis det virkelig plager meg så kan jeg bare gå på do med døra oppe, så slipper jeg å se trynet. Men det kan jo bli litt ubehagelig for kjæresten da.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg