Facebook fails

Noen ganger syns jeg det er hyggelig at Facebook kommer med en del påminnelser, som når folk har bursdag (selv om jeg har fjernet min egen dato fordi jeg forventer at alle andre burde huske på min…) og hvilke events jeg har meldt meg på. De siste årene har Facebook bestemt seg for å minne meg på en hel del andre ting, som de kleine statusene mine for fem år siden, godt krydret med bilder og hendelser jeg for lengst har fortrengt. Men i tillegg til alle disse påminnelsene har Facebook også blitt i overkant opptatt av å feire det ene og det andre, da gjerne hvor lenge man har vært venn med noen eller denne smakløse greia:

Seriøst?

Jeg har ikke 500 venner. På Facebook har jeg cirka 50 familiemedlemmer og 430 bekjente. Det betyr at jeg teknisk sett har 20 venner. Og for all del, disse menneskene fortjenes å feires, men det er litt usmakelig at Facebook skal ha en til å feire hvor mange venner man har. Vi alle vet jo at det ikke er snakk om kvantitet når det gjelder vennskap, men kvalitet.
Men jeg antar at slikt ikke er så nøye for Facebook. For det hender Facebook sender meg slike beskjeder:

Klokka var halv tolv på formiddagen, sola skinte (og dagen derpå) og jeg bor jo i Drammen. Fullstendig skivebom altså, men det skal sies at jeg ikke har fått så mange værmeldinger fra Facebook siden, så de forsto kanskje at det er enkelte ting de ikke trenger å minne oss på. Spesielt når de minner oss på feil vær, feil tidspunkt og feil lokasjon.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg