A Taste of Heaven

For å gjøre ferdig en malejobb trengte samboeren flere spraybokser, og siden han måtte helt inn til Oslo for å kjøpe disse så ble jeg med slik at vi kunne ha en roadtrip og litt kvalitetstid sammen. Planen var egentlig å bare kjøre inn til Carl Berner og ut igjen, men så kom samboeren på et ganske så lurt sted å dra med seg en gravid og over gjennomsnittet matglad dame: Mathallen!

Jeg har aldri vært i mathallen før, så det var en morsom opplevelse å få gå rundt å se på all den spennende maten, og ikke minst få smake på diverse ost og pannekaker. Men det aller beste var da samboeren bladde opp et par hundrelapper for at jeg skulle få med meg 12 herlige makroner hjem.
JEG ELSKER MAKRONER.

Vel, for tiden elsker jeg alt som er nedsukret og dynket i sjokolade, men luftige og smakfulle makroner fra Sebastien Bruno er i en klasse for seg. Blant de seks ulike smakene ble kaffe, pistasj og chili favorittene mine, og selvfølgelig sjokolade. Ingenting slår sjokolademakroner. Jeg kan bade i sjokolademakroner. Spise de til frokost, lunsj, middag og kvelds. Heldigvis er de litt for stive i pris til at det er lønnsomt, og heldigvis klarer jeg ikke å lage makroner selv. Så de er en sjelden nytelse.
Og nå har jeg spist opp alle sammen.   

4 kommentarer
  1. Har besøkt mathallen i Oslo 2 ganger. Det er bra utvalg der og man opplever fin service. Hvordan prisene er skal jeg ikke nevne her. Men alt koster og det er mange utallige utgaver av sjokoladepynt og mye anna. Man må bare komme seg litt vekk av den grunn av at Drammen er så liten. Så i går var jeg en kjapp tur til Fredrikstad, var der kun 2 timer, man trenger 1 dag eller 2 når man skal besøke en slik vakker by, full av historie og en herlig dialekt.

  2. Helge: Ganske så stive priser der inne, mye billigere å dra til en slakter om man f.eks skal ha kjøtt, men samtidig så kan man finne mye unike produkter der 🙂
   Ja, skal man få med seg alt så må man nok ha litt mer enn noen timer. Heldigvis ikke den lengste kjøreturen da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg