Ting du kan blogge om

Den morsomme og svært så interessante bloggeren Juliafrika postet for en stund siden innlegget “103 ting du kan blogge om” som var svært inspirerende når det gjelder å finne interessante temaer å skrive om. Vanligvis foregår det nok av ting oppe i det skrullete hodet mitt, men det er ikke alt som egner seg på trykk så det er mange innlegg som går rett i søppelkassa.
Før pleide jeg å kjøre en del utfordringer for å holde kvantiteten på innleggene oppe, men da jeg opprettet denne nye bloggen lovet jeg meg selv å prioritere kvalitet over kvantitet, et løfte som overraskende nok har blitt overholdt (det betyr egentlig ikke at innleggene mine inneholder særdeles mye kvalitet nå, det er bare bedre enn det var før, så da kan man jo bare tenke seg til hvor ræva det var…). 

Men å kjøre utfordringer for å holde liv i denne hjemmesiden er noe jeg langt ifra er interessert i nå, men til tider kan det være greit å få et lite dytt når det gjelder å finne brukbare temaer, spesielt siden jeg har lovet meg selv å ikke gå helt mammablogger nå som vi har en ny verdensborger på vei.
Selv finner jeg jo mammabloggere flest uhyre kjedelige når det blir for mye dulle, bæsj og ammeinnlegg, og så blir jeg superprovosert av de mammabloggerne som bruker ungene sine som reklameobjekter (sånn typ direktøren til Michelle…). Jeg blir også ofte latterlig irritert når jeg ser folk spørre leserne sine om hva de skal blogge om. Jeg liker jo å få en dytt selv, så det burde jo ikke være noe som provoserer, men det skyldes nok at jeg blir en anelse sjalu siden jeg ikke har nok lesere å stille slike spørsmål til selv…

Så for å ikke havne i kvantitetsfella med utfordringer så kommer jeg til å la meg inspirere av flere av punktene på Juliafrikas liste, uten at denne følges slavisk. Jeg kunne jo sikkert gjort dette med hvilken som helst annen utfordring også, så det er jo åpenbart at dette gjøres kun for å klø en annen blogger litt på ryggen og vise min hengivenhet til vedkommende. Og for å ha noe å blogge om. 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg