Fashion trends I just don’t get

Luer som ikke fungerer som luer
Hva er poenget med en varm topplue hvis man ikke skal dekke over de delene som fryser mest? Altså, ørene. Men jeg kan selvfølgelig forstå at hodepryd ikke alltid skal være funksjonell, men det er noe med det tomrommet som ligger mellom hodebunn og toppen av lua som irriterer vettet av meg.


Foto: Some papparazzi

Pels
Fryktelig provoserende at det fortsatt finnes folk som syns det er helt greit å avle opp dyr for å ta pelsen deres. Til noe så materialistisk som moteindustrien. Og ja, det finnes steder i verden hvor folk som lever i pakt med naturen bruker pels, men dette er irrelevant når man bruker pelsen ene og alene for å se bra ut.

Sexy småbarn
Det er noe fundamentalt galt med 8-åringer i velour joggedress med “sexy” påført over hele ræva. Hvorfor lager man sånne klær til barn? Det er også trist å se på “Toddlers & Tiaras” hvor mødrene skriker “look flirty” til småjentene sine der de vrikker seg frem i konkurranser hvor “talentet” går ut på å se mest mulig voksen ut. La barn være barn, man tilbringer jo livet stort sett som voksen…!

Sokker i sandaler
Folk med sokker i sandaler er liksom i skolimbo, som om de ikke klarer å bestemme seg om de vil være varme eller kalde på beina. Det virker også utrolig upraktisk, for de må jo få mye sand i sokkene, og så ser det helt jævlig ut. Helt. Jævlig.

Crocs
Skal man oppsummere dårlige motetrender så skal selvfølgelig crocs være med på lista. Jeg hører rykter om at de skal være behagelige å gå med, men det må jo være smertefullt at det brenner i øynene hver gang man ser ned på sine egne føtter. Samboeren har crocs, og disse pleier jeg å stue vekk i skap eller under møbler fordi de ser så horrible ut. 
Og jeg har ikke helt klart å bestemt meg for om crocs er en form for sandaler eller ikke, men hvis de kan defineres som det så er de den eneste typen sandaler som det er ok å ha sokker i. Barbeinte føtter i crocs er creepy. Det ser ut som tærne er i et plastfengsel.

Joggebukser
Misforstå meg rett: Det er ingenting i veien med joggebukser. Det eneste problemet med joggebukser er at de ikke er sosialt akseptert som moteplagg. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg brukt joggebukse i enhver situasjon, men da får man plutselig høre at det er “upassende”, “du prøver ikke en gang” og “du ser ut som en dass”. Hva er galt med komfort?!

8 kommentarer
  1. Det tomrommet i lua er for de som har høyt hår…er det ikke det da? Hvis ikke får jo ikke alt håret plass. Ser for meg at Eli Hagen må ha en slik lue med mye tomrom i. Eller? Sandaler i sin helhet er i mine øyne helt absurde sko. Hadde et par som 12-åring, tror jeg brukte de en gang før jeg hev dem veggimellom. Etter det har jeg aldri gått i sandaler. BTW, joggebukser er absolutt innenfor på skolen dattera mi går på (ungdomsskolen). Det er stor mote, men den må ha de riktige bokstavene påtrykket. Selv har jeg aldri vært noen fan av joggebukse heller. Alt for mye spillerom for de edlere deler som jeg ikke liker slenger rundt. Blir som å løpe rundt i jogge-genser (er det noe som heter det?) for kvinner uten gre på. (BH).Tror heller ikke det hadde vært noen høydare for kvinnfolk. Crocs har jeg aldri brukt heller. Enig med du – hvorfor skal de være i de mest gyselige fargene du kan tenke deg?

  2. På tide at man sjekker hva man har av luer og anna vintertøy før en kald årstid kommer. Joggebukse er greit og klær i den stilen, skal snart ut og skaffe meg nye sko og da blir det vel en tur innom en eller anna klesbutikk i samme slengen.

  3. Bunny Trash: Jeg klarer ikke, under noen omstendigheter, å skjønne hvordan folk klarer å bruke pels fra dyr som er avlet opp. Mat er jo til nød greit, men selv det er jo uforsvarlig på mange måter. Vi må i det minste klare å begrense bruken av dyr til estetiske årsaker. Håper Norge følger med i sporene til blant annet Nederland og forbyr pelsdyroppdrett!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg