10 sponsede avtaler fra øverste hylle

Nylig skrev Kristin et innlegg om sponsoravtaler hun gjerne skulle hatt på bloggen sin om hun kunne velge de fra øverste hylle. Ideen til hele innlegget ble snatchet fra en annen dyktig bloggerinne, Juliafrika. Og selv om jeg ikke kan måles med noen av disse bloggerne så fant jeg temaet så morsomt at jeg bare måtte kaste meg på trenden. For selv så skulle jeg gjerne tjent ei krone eller to på dette tullet, og det skjer neppe med verken det første eller andre, men man har jo lov til å drømme…!
Så hvis jeg kunne valgt fra øverste hylle, hvilke sponsorer hadde jeg tillatt å ha glorete og upassende reklame på bloggen min…?
(Og siden jeg har sånn lett OCD så har jeg vært nødt til å endre på antallet ønskede sponsorer. Originalinnleggene har “9 ønskede avtaler fra øverste hylle”, men jeg kjenner det rykker i kroppen over at antallet ikke er 10

The Simpsons Tapped Out
Med så mye tid, energi og penger som jeg har lagt ned i det spillet så hadde jeg lett latt de reklamere på bloggen min. Mot en god dose donuts (game currency…) selvfølgelig. 

Lambi toalettpapir
Takket være en overaktiv og knøttliten blære går jeg på do typ tre ganger mer enn et normalt menneske, og det betyr at jeg også bruker tre ganger mer toalettpapir. Ergo: En perfekt kandidat for å fronte dasspapir. 

Øl
Hvilket som helst merke egentlig… Her går det meste ned på høykant (bortsett fra under graviditeten selvfølgelig), og dette punktet er på toppen av drømmescenarioer når det kommer til reklame for 1) jeg vil jo aldri få reklame på bloggen og 2) det er ulovlig å reklamere for alkohol.

Jack Daniel’s
Nok et drømme drømmescenario. Se punkt en og to på “øl”.

Apple
Jeg har så lite peiling på tekniske duppedingser at jeg syns Apple sine produkter er helt geniale siden de er så idiotsikre. Det hender man finner de irriterende siden de ikke er så kompatible med andre merker, men det løste vi selvfølgelig med å skaffe oss både pc’er og tablets i samme merke. Helt i tråd med Apple sine ønsker. 

Coca-Cola
Cokaholiker 4 life! Selv om jeg vet at det er mye uetisk med The Coca-Cola Company så klarer jeg ikke slutte å drikke de edle dråpene… Og de skulle selvfølgelig fått lov til å reklamere på bloggen min mot ett (eller flere) års forbruk av brusen.

Tattoosjapper
Hovedsakelig tenker jeg på Sail Away Tattoo i Drammen for de har så utrolig dyktige tatovører, men når det kommer til stykket så er jeg ikke så forferdelig fin på det. Har lånt ut kroppen min som lerret til tatoveringslærlinger før jeg… Med gode resultater!

Norvegia Ost
Kroppen min er regelrett bygd opp (eller ødelagt, kommer an på hvordan man ser det) av ost. Her går alt fra cheddar til blåmuggost ned på høykant, men den osten jeg spiser mest av er den gode, norske Norvegiaen. Den funker til alt! Jeg vet allerede hvordan reklamen skal se ut her på bloggen: En stor banner med bilde av meg som bader i raspet Norvegia. Sexy!

Lays potetgull
Siden jeg er et såkalt chipsvrak så går det meste av potetgull ned, men den absolutte favoritten er Lays, gjerne med salsa til. I løpet av livet har jeg nok fortært en del tonn av disse flakene, og dette er nok et produkt jeg vil reklamere for mot at jeg selvsagt får en god andel av produktene deres.

Rosenborg Ballklub
Selvfølgelig ønsker man å bli sponset av den beste fotballklubben i Norge! Men nå er det vel som regel sånn at fotballklubber ønsker sponsorer, ikke å være en sponsor selv, men for en så knakende fin blogg som min så gjør de vel et unntak! I drømmeland vel og merke…

5 kommentarer
  1. Gleeeeder meg til badebanneret kommer på plass, og hvis du blir sponsa av RBK, vil jeg fryktelig gjerne bli med deg på kamp. Du vet, folk som kommer luskende kun ved fordeler osv. 😛 That’s me. Knallkule sponsoravtaler – håper du får innfridd alle sammen 😀 😀

  2. Kristin: Ja, hvem kan si nei til et slikt badebanner?! Forventer mail fra Tine i løpet av uka.
   Skal selvfølgelig ta deg med på kamp om jeg blir sponset av RBK! Som de fleste med mange fordeler kommer jeg til å sette sammen mitt eget entourage som jeg drasser med meg rundt 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg