Ting babyer gjør – Del 2

For å lese del 1, trykk HER.

Gulper
Vår baby er heldigvis ikke av typen som gulper mye, men når hun først gjør det så er det selvfølgelig høyst upassende. Hun kan gå en hel uke uten å gulpe, men hvis vi skal bort eller få besøk og jeg har pyntet henne opp så gulper hun masse en halvtime etter påkledningen. På henne, på meg og gjerne et møbel i samme slengen.

Kaster ting
At babyer kaster ting rundt seg skal visst ha noe med at de ikke har kontroll over armene sine (se del 1), men jeg har mine tvil. Det føles som svært tilsiktet når bebis treffer hodet mitt med en av lekene sine. Hun virker faktisk ekstremt treffsikker.

Sikler
Jeg har sett babyer sikle før, men at de kunne sikle  mye… Det var jeg ikke klar over. Bebis sikler så mye at når hun ligger på ryggen og lager lyder ender hun opp med å hikke. Og dessverre for henne har hun arvet hikkingen min; den pågår lenge. Og med dette har hun også arvet irritasjonen min når den ikke gir seg…

Snakker tull
Til å jatte hele tiden så har de jaggu lite fornuftig å si. De er også elendige til å konversere. Det er som å snakke til en vegg.

Tisser og bæsjer når de vil. Og hvor de vil.
Babyen har stort sett hatt på seg bleie i 23 timer og 58 minutter. Selvfølgelig tisser hun i løpet av de to minuttene hun er uten bleie når jeg bærer henne fra stellebordet til badebalja. 
Her om dagen lå hun naken på et tisselaken på gulvet for å få beveget seg litt uten klær og bleie… Jeg satt ved siden av, pekte og ba henne rulle hit og dit. Plukke opp leker og legge fra seg leker. Overraskende nok gjorde hun som jeg sa og i slike øyeblikk kan man nesten ikke unngå å tenke “Dæven, ungen min er geni.” Og så bæsjet hun på gulvet.

 

2 kommentarer
  1. Babyer gjør mye rart og lever i sin egen verden. Ikke rart hva man gjør hva hvor enda. Men for deg har det sikkert blitt en vane. Snart snuser hun på det og krabbe og da blir nysgjerrigheten stor. Da må man passe på duker, blomsterpotter og div vaskemidler. Prøvd akebrett enda?
   Under er rare men skjønne. Ha en fin kveld

  2. Helge: Ikke prøvd aking enda, tror det er en mer passende aktivitet neste vinter. I år er hun skikkelig dårlig på å ta seg for om hun tryner.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg