Skriblerier

Det er ikke mye skrivelyst om dagen. Nå og da så popper det opp en lys ide man kunne fått ned på papiret, men innen jeg kommer meg foran pc’en har det forduftet som dugg i solen. For det har jo vært nok av emner å ta av: Metoo, OL, vaksiner, opphenget vårt på “Broen”, den nylig utleste “Opprinnelse” av Dan Brown og ikke minst den voksende klumpen av kjærlighet som for tiden styrer husholdningen vår.

Sistnevnte er jo også årsaken til hvorfor jeg aldri har særlig motivasjon til å skrive i utgangspunktet. Når bebis er i seng og kvelden senker seg så vil man helst bare krype under dyna og sove, men man ender selvfølgelig opp med å pløye seg gjennom TV-serier og bøker. Og blandingen av det og en baby som syns det er gøy å våkne hver gang hodet mitt endelig treffer puta så har de siste ukene vært særdeles søvnløse. Sendeskjemaet til OL i Pyeongchang har heller ikke vært særlig behjelpelig på det området. 

Heldigvis har vi familie som stiller opp når arbeidsmengden til samboeren blir umenneskelig stor og undertegnede begynner å vise tegn til insomnia. Dessverre har jeg enda ikke lært meg å benytte sårt trengte timene alene til noe fornuftig. Tid som burde brukes til å sove blir atter en gang brukt til å pløye seg gjennom idiotboksen og lesestoff og får man vet ordet av det sitter man bebis i armene igjen. Like trøtt og like etter skjema med alt som burde vært gjort av husarbeid og andre gjøremål. 

Men jeg skal ikke klage på de søvnløse periodene. De er både få og korte. Bebis er stort sett flink til å sove hele natta bortsett fra i når hun hopper litt i utviklingen eller har endring i kostholdet så det er jo bare snakk om noen søvnløse dager. Det bare føles som de varer en evighet, men det er bare fordi dagene er så lange. Bebis lider av lakenskrekk om dagen, uansett hvor lite hun har sovet på natta, så hun har bare noen korte powernaps og de resterende 10-11 timene er man nødt til å være kokk, kjøkkenassistent, vaskehjelp, spa-ansatt, personlig trener og underholdningsartist. Så… Dagene blir i grunn lange uansett om hun har sovet lite om natta eller ikke. 

Jeg ville egentlig bare sutre litt. Og forklare fraværet. Fordi jeg ikke orker å skrive om noe annet.

 
Noen ganger trenger underholdningsartisten en pause og
da fungerer vaskemaskinen perfekt som vikar. 
Mer barnevennlig enn TV!

1 kommentar
  1. Ikke siden Norge vant MGP i Moskva har det vært så mye folk på Gardemoen. En hel haug med medaljer på to bein kom igjen fra Korea i dag. Ikke få spørsmål Marit, Ragnhild, Håvard og alle de andre måtte svare på. Men det jeg syns var fint fra OL var at USA tok gull i langrenn, at svenskene tok flere medaljer enn ventet og at det ble finsk gull på 50 km langrenn. Dagene går med ymse gjøremål, sola titter av og til frem og viser massestøv i heimen. Kos deg med den søte jenta di og ta vare på deg selv. Ha en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg