Two Kids

Nei. Slapp av! Jeg er ikke kjørt på tjukken igjen. En unge til med bleieskift, konstant mating og våkenetter er for tiden helt uaktuelt. Det er verken lyst eller ork her i huset til å måtte være mamma for TRE personer. Og det er ikke inkludert meg selv. Dessverre.
For ikke har vi bare en ett-åring (+ 6 måneder) som bruker dagene sine på å smøre inn møblene med kaviar og leverpostei mens hun etterlater en sti av leker og møkkete klær bak seg, men pappaen til denne ett-åringen er like flink, om ikke enda bedre, når det kommer til å etterlate seg spor i form av søppel og smuler. JEG BLIR GAL! Riv ruskende GAL. Hvordan er det mulig at en VOKSEN MANN på 33 ÅR ikke klarer å putte søppel i søppelkassa, skittentøy i skittentøyskurven og oppvask inn i oppvaskmaskinen?!? Hvorfor er han, etter FJORTEN ÅR med masing på dette området LIKE RÆVA?!

Der er jo faktisk ett-åringen i huset langt bedre for hun vil jo hjelpe til med både oppvask og klesvask, hun er bare litt (veldig) dårlig på det (hvis man ikke liker at klesvasken legges i bokhylla og oppvasken spres utover kjøkkengulvet selvfølgelig). Mannen derimot, som har fungert som et oppegående menneske langt lenger enn henne her i livet, ser ut til å ha mistet alle former for heimkunnskap. Bæreposene slenges på benken, sure sokker i hver krok han går forbi (hvor mange sokkepar bruker et menneske i løpet av EN dag??), smuler OVERALT, pantegods på hvert bord og kjøkkenbenk. Nevnte jeg at han er elendig på å putte søppel i søppelkassa…?

Det som er mest baffling med det hele er jo også hvor nonchalant han klarer å legge denne stien av dritt etter seg. Ikke minst syns jeg det er overraskende hvor han får alt det skrotet sitt fra. Men hver bidige gang dette blir tatt opp med ham så glir problemstillingen av som vann på olje. Han mener nemlig at det er jeg som er pirkete og vanskelig. JEG! Som nylig fikk en real omgang med kjeft av min egen mor fordi jeg visstnok bor i en svinesti (og selv om jeg i dette innlegget klager over samboerens dårlige husholdningsegenskaper så var dessverre ikke han skyld i tilstanden som huset befant seg i på det tidspunktet. Det var ene og alene meg, så jeg kan jo ikke akkurat beskyldes for å ha støv på hjernen heller. Jeg har også cirka 1457 hybelkaniner som bevis mot akkurat det).

Jeg vet egentlig ikke hvor jeg vil med dette innlegget bortsett fra å klage over (den ellers så fantastiske) samboeren min. For enkelte dager gjør han bare ting verre. I dag var en av dem. Det første jeg måtte gjøre i morges var å sope opp alle klærne hans fra badegulvet for å i hele tatt ha plass til å stå der inne. For å så måtte skure vekk størknede spytteklyser fra vasken før jeg pusset tennene mine. Deretter kranglet jeg meg forbi den store haugen med papp som står i gangen, en haug han skulle ha fjernet I FJOR. På kjøkkenet fant jeg kveldens eskapader i form av skittent bestikk, halvfulle saftglass og en haug med SMULER. Jeg hater smuler. Og når ferden gikk videre til stua hvor det befant seg både tomgods og tomemballasje, gjerne krydret med noen godt brukte og illeluktende sokker… Ja, da klikket det for mor i huset.

Og jeg er selvfølgelig ikke særlig stolt av meg selv, til tross for at jeg på mange måter føler at klikkingen var helt berettiget. Problemet var at bebis befant seg i rommet ved siden av og nå har jeg enten traumatisert henne eller vist henne hvordan man utfører et helt eksepsjonelt bra tantrum. Hun har egentlig ikke behov for noen av delene.
OG JEG HAR HELLER IKKE BEHOV FOR EKSTRA ROT. Og jeg antar at samboeren heller ikke har noe behov for kjeft, så jeg syns vi burde inngå et kompromiss. Han rydder mer. Jeg skal være mindre sint. Bebis kan fortsette å være søt.

Hilsen meg, sint og angrende mamma.

1 kommentar
  1. Alle har vi uvaner som man bør legge bort. Det er vanlig at folk spiser mat mens de ser på TV. Men da må man sørge for og ha maten på en asjett eller ei fjøl. På den måten kan det bli minst mulig matsøl i sofaen og på armlener. Det blir fort rot når man ikke kaster søppla etter seg der den skal ligge. Det stinker og kan tiltrekke seg insekter om sommeren og i verste fall kan din datter spise det. Hvis det ligger for lenge kan det bli bakterier osv… Når man bor sammen må man ta hensyn til hverandre på alle vis. Støv og søppel blir det uansett. Håper han våkner og skjønner at nok er nok.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg