Babybobla

Hola godtfolk. Takk til dere som fortsatt gidder å stikke innom her selv om innholdet er like tynt som magerost. Nok en måned (mai) har gått uten skriblerier siden jeg fortsatt går rundt i en babyboble uten verken ork eller lyst til å håndtere personlige interesser eller oppgaver. Dette har forøvrig ikke bare gått utover bloggen; jeg har et tonn med papirarbeid som må gjøres, jobber som skal søkes og frivillige til en barnefestival som må skaffes. Og på hjemsiden trenges det både vindusvask, gulvvask og en hage som må lukes. Jeg trenger virkelig å ta et skikkelig tak i meg selv, men det er vanskelig. Spesielt siden fyllekula jeg hadde i forbindelse med A Perfect Circle konserten forrige onsdag fortsatt sitter i både rygg, marg og hode og gjør det svært vanskelig å være produktiv. Jeg har jo akkurat ramset opp en god liste med ting som må gjøres og hva ender jeg opp med å bedrive tiden min med? Å skrive på bloggen. Skikkelig professional crastination altså.

Så hva er det jeg egentlig bruker tiden min på? Bebisen tar vel sånn 98% av tiden mens Netflix og chill tar de resterende 2%. Ut av babytiden går 20% til mating, 10% til bleieskift, 40% til soving, 10% til leking og 18% til generell opprydding som inkluderer alt fra å vaske opp matsøl til de tusenvis av tingene som bebisen drar ut av hyller og skap. Sistnevnte har jeg forøvrig god trening i for det viser seg at hun er like ryddig som faren sin:

Og apropos pappaen… Takket være noen prosjekter som har blitt utsatt til slutten av sommeren så har han tilbrakt mer tid hjemme, men noe arbeid må gjøres og han har allerede begynt å lære opp bebis i graffitikunsten:


Far og datter i aksjon under årets Blåkkfestival!
Og nei, pappaen har ikke måne… Han har bare veldig lyst hår!
Bebis derimot går fortsatt under kallenavnet “Baldy”.

Det har også blitt mange kosestunder hjemme mellom far og datter. Mammen i huset, altså meg, har forstått at slike kosestunder er mest kos for dem og mindre kos for meg når ungen ender opp med å se hjemløs ut etterpå: 


Han skulle bare passe på henne i TO timer… 

Og det blir vel bare verre jo mer hun beveger seg og akkurat nå er hun i storform. Driver å vrikker rundt veggene med den lille rompa si og stabber seg i vei så godt hun kan, men det medfører knall og fall, så her må både unge, klær og inventar vaskes på timesbasis. Selv uten at pappaen har vært involvert. Forhåpentlig slutter hun å dra seg etter gulvet snart, for selv om jeg syns både støvesuger og vaskebøtte står fremme 24/7 så får jeg gjentatte bevis på at vaskinga mi er særdeles dårlig når ungen bare har tilbrakt noen minutter på gulvet før hun min ender opp med å se ut som en hybelkanin:

Men jeg lover å ta en skikkelig husvask snart. Så fort jeg får tid. Og ork.