Los Valentinos

FYI: Dette er ikke et annonseinnlegg, kun et helt vanlig “se på maten jeg har spist” innlegg. Men jeg vil gjerne bli sponset med mat altså. *Hint hint*

Men når det er sagt så kan jeg jo egentlig ta denne maten som spons for den var jo faktisk gratis for min del. Dette var jo tross alt på Valentines Day, den internasjonale dagen for meningsløs pengesløsing i kjærlighetens navn. Vi skulle selvfølgelig ikke være noe verre (bedre?) enn andre, og jeg, feministisk som jeg er, tok det for gitt at samboeren spanderte. Neida. Det var faktisk den tomme bankkontoen min og lommeboka full av støv og fluer som var årsaken til at samboeren måtte ta på seg spanderbuksene sine, som var omtrent like støvete som lommeboka mi… Vi hadde derfor ikke noe annet valg enn å feire kjærligheten på budsjett og med bebis godt plassert hos farmor og farfar så dresset vi oss opp og dro på… Los Tacos.

Nå. Dette hadde sikkert vært ekstremt skuffende om man er av den kravstore typen, Los Tacos er jo litt som den meksikanske versjonen av Subways. Men for en enkel sjel som meg, med forkjærlighet for nachos og margaritas så viste dette stedet seg å være oppimot himmelsk. Det hjalp også på budsjettet at vi kunne få 50% avslag på hele ordren (minus alkoholen) hvis vi lastet ned  appen deres og bestilte via den. For oss endte maten opp med å koste hele 122 kroner. En sum vi lett kunne ha svidd av på en forrett et annet sted. (Se hvor flink jeg kan være på å reklamere for mat. *Hint hint restaurantbransjen*)


Men selv om stedet var billig og tilbudet bra, var det egentlig noe god mat? JA! Det var fin størrelse på porsjonene, grønnsakene var friske og dressingene smakfulle. Man kan velge mellom ferdigrett eller å mikse sin egen bolle, burrito eller taco. Jeg skal helt klart lage min egen miks neste gang for de hadde mye godt å velge i.
Når det kom til drikken var historien derimot litt annerledes. Jeg gikk for margarita med smak av pasjonsfrukt, som klassifiserte seg mer som saft enn alkoholholdig drikke, men det skal sies at hun bak kassa ikke prøvde å selge det inn som verdens beste cocktail heller, så med lav forventning så ble vi i grunn positivt overrasket. Det viktigste var at den inneholdt alkohol for det er tross alt et must når man skal være på rumlemantisk date. Ellers blir det litt kleint.

Hilsen en som er veldig romantisk på fylla. Svært lite ellers. Og som elsker nachos.

2 kommentarer
  1. Utvalget av spisesteder i Drammen er stort. Og oppdaga et nytt sted midt på torget på søndag. De selger bare bakevarer, måtte bare sjekke det og det smakte. God mat dere spiste og håper kvelden ble en trivelig aften. Det er snart flere spisesteder i Drammen enn butikker. Mye god mat man kan spise og jeg håper jeg kan oppleve en ny kveld på Ya Ya i engene. Thaimat er godt og veldig populært.

   1. Yayas er utrolig godt! Koselig stemning der også. Men noen kunne selvfølgelig informert meg om at de setter i gang storm og lynnedslag med jevne mellomrom. Opplevde det for første gang mens jeg satt på do. Det var i overkant skummelt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg